La Unitat de Promoció de la Salut promou la realització d'accions formatives adreçades a professionals vinculats amb l'alimentació infantil i la gent gran, que treballen en menjadors col·lectius socials (escoles i residències geriàtriques), per tal de facilitar-los-hi uns criteris teòrics bàsics entorn a l'alimentació i la nutrició.
A l'escola:
Aquest curs té l'objectiu d'ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l'elaboració de menús equilibrats i saludables. S'adreça a responsables i professionals de menjadors escolars, encarregats de cuina i d'elaborar menús.
Aquests són els municipis que l'organitzen durant el mes de novembre:
A residències:
Aquest curs té l'objectiu d'ampliar els coneixements dels assistents en temes de nutrició i dietètica per a l'elaboració de menús equilibrats i saludables. S'adreça a responsables i professionals de residències geriàtriques, encarregats de cuina i d'elaborar menús.
El mes de novembre s'organitza a:
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat